Jærvegen vert stengd for gjennomkøyring

Oppdatert info 12.06.2020

Jærvegen stenges for biltrafikk 25. mai.

Det var opprinneleg planlagt å halde Jærvegen stengd i 3 veker, frem til 12. juni. Det er nå bestemt å halde vegen stengd i 1 til 2 veker lenger, inntil seinast 26. juni. Dette skyldes at ein har bestemt seg for å foreta ein kryssing av vegen med ei grøft no i staden for å stenga Jærvegen enda ein gang seinare.

Det vil bli satt ut infoskilt ute i rundkjøringene på hovedvegen. Omkjøyring vert skilta.

Gang- og sykkelveg vert helde åpen.

Adkomst til leiligheter vil vera åpen frå vest. Alle naboer vil ha adkomst til eiendommene sine. Klepp kommune prøver å finne beste løsning etter kvart som arbeidet skrider fram. Det vil bli gjeve fortløpende informasjon.

Busstopp som tidligere, via omkjøring. Bussen kjøyrer omkjøyringsvegen til vanlege rutetider evt med korreksjon for seinare stopp eller kva det måtte vera.

Omkjøyringsveg for buss:

Omkjøyring for buss ved stenging av Jærvegen

Me beklager ulempen dette måtte medføra. Stenginga er ein del av arbeidet med å legga ny stor flaum-ledning gjennom Kleppe sentrum.

Henrik Voll

Prosjektleiar Klepp kommune