Utflukter for elevar og foresatte/familiar i haustferien

Kom og bli med på tur!

Barn og unges kommunestyre (BUK) og Klepp kommune arrangerer 2 utflukter for elever og familier i høstferien.

❖ TUR 1:​Onsdag 9. oktober  kl. 12.00- 15.00: Tur til Orrestranda
❖ TUR 2:​Fredag 11. oktober kl. 12.00-15.00:  Tur til Dalsnuten

Begge turene forutsetter at elever som deltar kommer sammen med familien sin/ foresatte i utgangspunktet ingen påmelding. Dvs.: Ingen påmelding for de som selv ordner seg med transport.

Aktivitet

I utgangspunktet blir turene lagt uten spesielt program. Vi legger til rette for at folk skal komme seg ut på tur sammen. Det er opp til de som deltar hva en vil ha ut av turene.

Orrestranda

Vi samles på Orrestranda kl.12.15.

Aktiviteter, spill og lek er noe må de som deltar selv ta initiativ til på Orrestranda. Vi oppfordrer elevrådene på skolene til å ta initiativ til ulike aktiviter! (NB: Det blir ikke anlending til å bade!)

Vi har leid friluftshuset på Orre i tilfelle noen ønsker å sitte inne pga dårlig vær m.m. Det er mulig å spise medbrakt mat og drikke inne på friluftshuset for de som ønsker, men det blir ikke salg av mat eller drikke.

Husk at Orrestranda er et naturverneområde. Av den grunn bør vi for eksempel ikke hoppe i sanddynene, men i stedet bruke selve strandflaten til aktivitet.

Dalsnuten

Vi samles på parkeringsplassen på Gramstad og begynner å gå kl. 12.40.

Turen til Dalsnuten er en fottur fra Gramstad og til Dalsnuten. Fra Dalsnuten er det flott utsikt utover Stavanger, Sandnes, Sola, Jæren og Ryfylke. Vi spiser matpakke på toppen før vi går ned igjen. NB: Husk gode tursko!

NB:  Viktig informasjon til de som skal delta:

1. Elevene på barnetrinnet må ha med seg foresatt på tur.
2. Det er ønskelig at elever på ungdomstrinnet også deltar sammen med foresatt/ familier. Turene er ment som familieturer.
3. Foresatte/ Hver familie har selv ansvar for egne barn/ familiemedlemmer
4. De som skal delta må:
o Være skodd og kledd for å være ute
o Ha med seg nistepakke/ mat og drikke

Transport:

Egen transport eller buss

❖ Det blir satt opp buss (gratis) for deltakere/ familier som ikke har muligheter for annen transport.
❖ Andre (familier som disponerer bil) må komme seg til og fra Orrestranda/ Dalsnuten selv.

Busstransport - påmelding

De som trenger transport melder fra om dette på epost til: kultur@klepp.kommune.no

Når du melder deg på må du i e-posten skrive:

• Hvilken tur/ hvilke turer du melder deg på? :
• a. Tur til Orrestranda onsdag 9. oktober
• b.  Tur til Dalsnuten fredag 11. oktober
• Navn og antall personer/ de du som skal være med deg på bussen
• Hvor vil du gå du på bussen?

(Bussen stanser disse stedene:

a. kl. 11.30: Tu skule

b. kl. 11.40: Klepp stasjon, (v jernbanestasjonen)

c. kl. 11.45  Klepp rådhus (v busstopp v Solavegen)

d. kl. 11.55 (Kiwi Verdalen)

Retur

Onsdag: Bussen returnerer fra Orrestranda onsdag kl.14.15

Fredag:  Bussen returnerer fra Gramstad/ Dalsnuten ca. kl. 15.00

Bussen kjører tilbake og stanser de samme stedene som passasjerene gikk på bussen tidligere på dagen.

Påmeldingsfrist: mandag 8. oktober kl. 12.00.

Turledere

Det blir med ansatte fra hhv. Kulturavdelingen og flyktningtjenesten på begge turene

Klepp kommune