Kurs i verving av frivillege

Arrangør Klepp Frivilligsentral og Frivillig.no

Ønsker din forening flere frivillige?

Frivillig.no og Klepp Frivilligsentral inviterer til kurs i rekruttering av nye frivillige. Vi hjelper dere med å komme i gang med vervingen og deler verktøy og tips som gjør det enklere på veien.

På kurset vil vi snakke mer om hvem de frivillige er, hva de motiveres av og hvordan man kan bruke verktøy som frivillig.no for å styrke rekrutteringen til foreningen. Det blir rom for både spørsmål, diskusjon og erfaringsutveksling.

Dato:   Mandag 20. februar kl. 18.00
Sted:   Fredheimsbygget
Info:    Det vil bli servert et enkelt måltid

Ta med egen pc

Send påmelding til frivilligsentralen@klepp.kommune.no innen 10. februar

Hva er frivillig.no?

Frivillig.no er en ny nasjonal oppslagstavle for frivillige oppdrag! Der kan organisasjoner, lag og foreninger legge ut konkrete oppdrag de trenger frivillige til og folk kan enkelt finne noe de ønsker å bidra med i sitt nærmiljø.

Hvem kan bruke frivillig.no?

Alle organisasjoner, lag og foreninger registrert i Frivillighetsregisteret, menigheter, kulturfestivaler og frivilligsentraler kan bruke Frivillig.no. Helt gratis.

Hvem står bak frivillig.no?

Frivillig.no driftes av Frivillighet Norge og er støttet av blant annet Gjensidigestiftelsen, Sparebankstiftelsen DNB, Kulturdepartementet og Oslo kommune. I tillegg samarbeider vi med en hel drøss frivillige organisasjoner som gir oss feedback og gode ideer.

Spørsmål?

Hvis du lurer på noe er det bare å sende mail til kontakt@frivillig.no eller frivilligsentralen@klepp.kommune.no