Sentralbord: 51 42 98 00 / epost

Facebook

  • Language

Fullmånekonsertane

Kvar månad ved fullmåne kl. 20.00 arrangerer me konsert i Friluftshuset ved Orrestranda. I Friluftshuset er det plass til 140 publikummarar. Førehandsreservasjon av plassar vert difor anbefalt.

Førehandsreservasjon av plassar

Dette kan gjerast via SMS til 40436248 eller via epost til fullmaane@klepp.kommune.no. Du oppgjev namn, mobilnummer og kor mange plassar du ynskjer å reservera. Betaling skjer på Friluftshuset same dag som konserten frå ca kl. 19.15. Pris: 200,- pr. person. 

9. juni - Konsert i Orre gamle kyrkje 

med Jørgen Skogmo og Erik Skanke Høsøien

Juni måneds fullmånekonsert, er lagt til Orre gamle kyrkje. Konserten var i utgangspunktet planlagt med trioen The Bombadils fra Canada, men deres medvirkning er dessverre nødt til å utsettes grunnet graviditet som ennå ikke var oppdaget ved bookingtidspunktet.
 
Som god erstatning kommer gitarduoen Jørgen Skogmo og Erik Skanke Høsøien.
De som allerede i oppstartsåret 2002 benyttet seg av Klepp kommunes fullmånekonsertserie, fikk mulighet til å oppleve den talentfulle 17 år unge klassiske gitaristen Jørgen Skogmo fra Ekne i Levanger. Skogmo har siden han ble uteksaminert ved Guildhall School of Music & Drama, spilt med en mengde engelske, skotske og irske ensembler og spilt inn plater både solo og med orkestre. I tillegg til klassisk gitar har han også fordypet seg i mandolin, barokkgitar og teorbe.
Medspiller Erik Skanke Høsøien har også spesialisert seg på tidligmusikk og -instrumenter, har studert lutt og gitar i Tyskland, er en ettertraktet akkompagnatør for både sangere og instrumentalister og har deltatt på flere plateinnspillinger.
Duoen har i senere tid hatt et program kalt 'Lek med strenger' der de har prøvd å synliggjøre forskjellige lutt- og gitarinstrumenter, og har videreført dette i et prosjekt kalt 'Salmer på reisens lutt', der salmemelodier fra hele landet er arrangert for deres kombinasjon av instrumenter, nemlig renessanselutt, teorbe og barokkgitar.
 
Fullmånekveld i Klepp, Orre gamle kyrkje, fredag 9. juni kl. 20.00.
Entré kr. 200. Billetter: Tlf SMS 40436248, fullmaane@klepp.kommune.no

Program 2017         

Torsdag 12. januar: Triakel (SE)

Lørdag 11. februar: Ryfylke (NO)

Søndag 12. mars: Alden, Patterson and Dashwood (UK)

Tirsdag 11. april: Ocotillo (US/UK)

Onsdag 10. mai: Gisle Børge Styve trio (NO)

Fredag 9. juni: Jørgen Skogmo og Erik Skanke Høsøien (NO)

Søndag 9. juli: Jackie Oates (UK)

Mandag 7. august: Paasche+Sivertsen (NO)

Onsdag 6. september: Geir Sundstøl (NO)

Torsdag 5. oktober:  Tore Meberg Trio (NO)

Lørdag 4. november: Fru Skagerak (DK/NO/SE)

Søndag 3. desember: Hildegunn Gjedrem Group (NO)

Årskort

Ynskjer du å  kjøpe årskort og få redusert pris på konsertane og garantert plass gjennom året? Då kan du henvende deg til kulturavdelinga via kontaktinfo nedanfor. Me sel eit begrensa antal årskort pr år. Desse er opne for sal i perioden desember, t.o.m. januar.

Kontakt

Kulturavdelinga; 51 42 98 60, 40 43 62 48
Epost: fullmaane@klepp.kommune.no

Andre nettsider: Fullmånekveldane i Klepp og Kultur - Klepp kommune