Sentralbord: 51 42 98 00 / epost

Facebook Facebook  

Eg treng råd
  • Language

Fullmånekonsertane 2019

Kvar månad ved fullmåne kl. 20.00 arrangerer me konsert i Friluftshuset ved Orrestranda. I Friluftshuset er det plass til 140 publikummarar. Billettprisen er 200,- pr stk.

Programmet for 2019:          

Mandag 21. januar: Alice Jones (UK)
Med tenorgitar, piano og trøorgel komper hun seg selv i sanger fra det engelske folk-repertoaret. Hun har en moden og markant stemme som lyder friskt og moderne, og en energi og rytmefølelse i særklasse, som stammer fra hennes dansebakgrunn med stepping og clogging.

Tirsdag 19. februar: Lotte Torgeirsen (NO)
Egersunderen Lotte Torgeirsen henter inspirasjon fra vokal-jazz fra røykfylte klubber på 50-tallet. Det blir standardlåter og Lottes egne vakre sanger (som kanskje kan bli nye standardlåter?). Med Didrik Ingvaldsen, trompet; Øystein Eldøy, bass; Rolf Hinderaker piano og Gerhard Ersdal, gitar.

Torsdag 21. mars: Berit Opheim, Jorun Marie Kvernberg & Gabriel Fliflet (NO)
Konserten Himlaleite. Om et naturens grenseland, et møte mellom det synlige og usynlige, mellom liv og død, mellom jord og himmel. Poetisk musikk av Gabriel Fliflet. Kjartan Fløgstad står sentralt, men det vil også være tekster av andre forfattere.
Lenke til billettkjøp på TicketCo

Fredag 19. april: Eli West (US)
Amerikansk tradisjonsmusiker med en moderne vri, fra Seattle, Washington. Vokalist og multiinstrumentalist som finner kloke og særdeles vellydende måter å utvikle det musikalske uttrykket på, i sanger som i utgangspunktet er svært jordnære og enkle.
Lenke til billettkjøp på TicketCo

Lørdag 18. mai: Hear Me Roar (NO) I foajéen i Klepp rådhus
En av distriktets beste låtskrivere, Roar Kopperstad, stiller med flere av distriktets beste musikere i foajéen i Klepp rådhus. Vi får bl. a. høre sanger fra hans ambisiøse plateprosjekt med 9 EPer utgitt i løpet av et drøyt år. Melodiøse, stemningsfulle sanger der man kan spore inspirasjon fra bl. a. Tom Petty, Ryan Adams, Neil Young og Jeff Buckley.
Lenke til billettkjøp på TicketCo

Mandag 17. juni: Gordie Mackeeman & his Rhythm Boys (CA)
Kanadiske Gordie Mackeeman er et stjerneeksempel på begrepet "showman". Dyktig felespiller som også danser frenetisk step-dans, med rette kalt "crazy legs". Kombiner dette med de supre medspillerne His Rhythm Boys, så får du en uforglemmelig konsert.
Lenke til billettkjøp på TicketCo

Tirsdag 16. juli: Stampestuen (NO)
Anders Lillebo, Beate Børli Løkken, Jon Brodal og Annar By var alle godt etablerte musikere på den norske jazz-og folkemusikkscenen før deres felles interesse for gammel visemusikk brakte dem sammen. I konserten tar de for seg emigrant-viser og annen musikk som knyttes til den norske utvandringen til Amerika.
Lenke til billettkjøp på TicketCo

Torsdag 15. august: Kimber's Men (UK)
Alle blir imponerte over engelske Kimber's Mens flerstemte vokal i shanties og andre sanger med maritimt preg. Fin blanding av a capella og sanger med akkompagnement.
Konsert med høy underholdningsverdi - og regn med å bli invitert med på allsang og refrenger!
Lenke til billettkjøp på TicketCo

Lørdag 14. september: Tone Braaten, Lars Klevstrand, Sigmund Groven & Ivar Anton Waagaard (NO)
Musikk fra filmens verden: Både velkjente og nesten glemte melodier med hovedvekt på norsk og nordisk repertoar. Her er "Gabriellas sång" og tema fra Flåklypa-filmen, perler av Alf Prøysen/Maj Sønstevold fra filmen ”Trost i taklampa”, Taubes ”Änglamark” og "Svalbard-tema” fra Orions belte, og klassikere som ”Hva var vel livet uten deg”, ”En herre med bart” og sangene fra Bør Børson-filmen.
Lenke til billettkjøp på TicketCo

Søndag 13. oktober: I Was A King (NO)
Et av landets beste og mest iørefallende alternative poprock-band. Fra Egersund og Oslo. Den nyeste platen deres "Slow Century" viser nok en gang det utrolige grepet de har om gode melodier, catchy koring og fortreffelig samspill.
Lenke til billettkjøp på TicketCo

Tirsdag 12. november: Strengeplukk (NO)
Bluegrass-kvintett som ble startet i Stavanger i 2015 med medlemmer fra flere kanter av landet. De tøyer grensene for både bluegrass og country, og med over 100 spilleoppdrag og enda flere øvinger, sitter både trestemt sang, og samspillet ellers, som støpt.
Lenke til billettkjøp på TicketCo

Torsdag 12. desember: Nidd (UK)
Nidd er en fersk men imponerende trio av unge musikere (17-19 år) fra Lancashire, Cumbria og Yorkshire. Kerran Cotterall, Ellen McGovern and Owen Spafford møttes som medlemmer av the National Youth Folk Ensemble, og spiller sanger og instrumentaler fra England og Irland på gitar, trekkspill, irsk sekkepipe, fløyte og fele.
Lenke til billettkjøp på TicketCo

Fullmåneplakaten til utskrift

Her kan du laste ned Fullmåneplakaten.

Årskort

Ynskjer du å  kjøpe årskort og få redusert pris på konsertane og garantert plass gjennom året? Då kan du henvende deg til kulturavdelinga via kontaktinfo nedanfor. Me sel eit begrensa antal årskort pr år. Desse er opne for sal i perioden desember, t.o.m. februar. 

Kontakt

Kulturavdelinga; 51 42 98 60, 40 43 62 48
Epost: fullmaane@klepp.kommune.no

Andre nettsider: Fullmånekveldane i Klepp og Kultur - Klepp kommune